• Elektrotechniek • Besturingstechniek • Beveiligingstechniek

De expertise van Ten Brinke

Bedrijfsmiddelen, productieprocessen en technische installaties die goed functioneren en dat blijven doen. Van ontwerp en levering tot montage van zowel kleinschalige als complexe systemen. Daarvoor bent u bij Ten Brinke al ruim vijftig jaar in goede handen. U kiest voor efficiëntie en kwaliteit bij een innovatieve en betrouwbare partner, zodat u uw investeringen in techniek kunt optimaliseren. Ten Brinke werkt zowel zelfstandig als in een bouwteam.

 

Omdat Ten Brinke erkend KOMO-Install-installateur is, kunnen wij voor u het hele traject verzorgen. Van ontwerp, realisatie tot en met keuring en oplevering op het gebied van elektrotechniek, besturingstechniek en beveiligingstechniek. Tijdens elke fase van een project profiteert u van de korte lijnen en de persoonlijke aandacht die zo kenmerkend zijn voor de werkwijze van Ten Brinke. Dienstverlening op maat.

 

Onze kernwaarden:

- Klant gedreven

- Innovatief

- Samenwerking

- Duurzaamheid

- Vertrouwen

 

Service

Gedurende 7 dagen per week en 24 uur per dag staan de mensen van Ten Brinke voor u klaar. Bedrijfswagens zijn professioneel uitgerust, de onderdelenvoorziening is optimaal en onze monteurs zijn NEN-opgeleid. Dankzij onze KOMO-Install certificering, mogen we preventief onderhoud en inspectie in eigen beheer uitvoeren. Uw garantie voor een snelle en goede dienstverlening.

 

Samenwerking

Ten Brinke maakt deel uit van de VDK Installatiegroep. Naast Ten Brinke bestaat deze groep uit de zelfstandige bedrijven Wesko (www.wesko.nl) en Schuurman Techniek (www.schuurmantechniek.nl). Elk bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vormen van installatietechniek. Voor moderne en professionele oplossingen op het gebied van elektrotechniek, besturingstechniek en beveiligingstechniek kiest u voor Ten Brinke.

 

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op.