Wat wij doen

Ten Brinke biedt dienstverlening op maat. Van ontwerp, realisatie t/m keuring en oplevering van uw project op gebied van elektrotechniek, besturingstechniek, zonnepanelen en kastenbouw. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan wij voor u klaar. Voor moderne en professionele oplossingen kiest u voor Ten Brinke.

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Bouwkundige projecten kunnen niet zonder elektrotechnische voorzieningen. Denk daarbij aan de aanleg van voedingen, het aanpassen/uitbreiden van meterkasten en het monteren en aansluiten van verlichtingssystemen.

Besturingstechniek

Besturingstechniek

Voor uw industriële processen en gebouwmanagement bieden wij oplossingen op maat. Meet- en regeltechniek en ook proces en installatiebekabeling passen we toe op productiemachines, klimaatinstallaties en gebouwbeheersystemen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

De aanschaf van zonnepanelen is een slimme investering. Met zonnepanelen wordt u zelf energieleverancier. Wij adviseren, plaatsen en onderhouden de volledige installatie.

Kastenbouw

Kastenbouw

Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van panelen. Of het nu gaat om hoofd- en verdeelinrichtingen, schakelkasten, besturings- kasten, wij bouwen al uw panelen met de grootste zorg.