Over Ten Brinke

Wij verzorgen elektrotechniek, besturingstechniek en beveiligingstechniek

Onze specialisten

Elektromonteur

Elektromonteur

Onze elektromonteurs houden zich bezig met alle werkzaam- heden rond elektra. Niet alleen de aanleg van de elektriciteit, maar ook het onderhoud van bijvoorbeeld apparaten, schakelmateriaal, of bedrading en het oplossen van storingen.

Elektromonteur industrie

Elektromonteur industrie

Onze elektromonteurs industrie zorgen voor het aanleggen en onderhouden van industriële elektronische installaties op diverse projecten.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, maken van werkinstructies voor de vakmannen en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Ten Brinke vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Ten Brinke tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland Ten Brinke is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn scholen, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Ten Brinke zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we continue op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Ten Brinke is onderdeel van de VDK Groep (met meer dan 55 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.